Ons Bedrijf

Wie zijn wij?

De parlofoonspecialist is een bedrijf gespecialiseerd in parlofonie en videofonie. Al meer dan 25 jaar staan wij in voor de installatie en de herstellingen van parlofoniesystemen. Het bedrijf is ontstaan vanuit algemene elektriciteitswerken, en heeft zich meer en meer gespecialiseerd in parlofonie en videofonie. Wij bieden oplossingen voor zowel particuliere woningen als appartementsgebouwen als ook kantoren.

Onze technische dienst streeft er naar om voor elke vraag of probleem een geschikte oplossing te vinden. Door gebruik te maken van de meest gekende kwaliteitsmerken kunnen wij elke opdracht aan en bieden wij u de garantie op jarenlang plezier.

U kan op ons beroep doen voor een vrijblijvende offerte op maat. Of u kan een bezoek brengen aan onze toonzaal. In onze toonzaal staan de meeste merken in werking.

In onze winkel kan u terecht voor onderdelen, vervangtoestellen of voor volledige installaties.

Onze manier van werken

Op uw vraag komen wij persoonlijk bij u langs om installatie te bekijken. Hierbij bespreken wij u noden en wensen. Aan de hand daarvan maken wij een aangepaste en gedetailleerde offerte. Deze voorzien van de nodige technische documentatie. Zo is het meteen duidelijk welke materialen er bij u zullen gebruikt worden. De aangeboden materialen kan u steeds komen bekijken in onze toonzaal.

De plaatsing wordt door onze techniekers met de meeste zorg uitgevoerd. Wij streven naar de hoogste klanttevredenheid.

Uiteraard kan u nadien ook bij ons beroep doen op de naservice.